Menu Sluiten
  • Huldiging Holland Duiven Huis

Holland Duiven Huis 2019

Zaterdag 30 november vieren we in het Holland Duiven Huis de knappe prestaties van onze Nationaal Kampioenen, Nationaal en Sectoraal winnaars. Nadat de beurs sluit, gaan om 17.00 uur de deuren van het Holland Duiven Huis open. De huldiging start om 17.30, het dinerbuffet en feestavond vormen samen met de huldiging het programma van het Holland Duiven Huis.

Toegang

Iedereen is van harte welkom om de huldiging en de feestavond bij te wonen. Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa in Nieuwegein. 
De kaarten voor een volledig verzorgde feestavond (dus inclusief diner, drankjes en entertainment) kosten € 60 per stuk; jongeren tot 18 jaar betalen € 30 per persoon.

Nationaal Kampioenen, Nationaal en Sectoraal winnaars hebben – samen met hun partner gratis toegang. Daarnaast kunnen zij kaarten tegen gereduceerd tarief bijbestellen. Dit aanbod voor de kampioenen geldt tot en met 22 november 2019. Van het aanbod kan gebruik gemaakt worden door het speciale aanmeldformulier in te vullen.

Als Nationaal Kampioen, Nationaal of Sectoraal winnaar ontvangt u twee gratis entreektickets voor het Holland Duiven Huis; één voor uzelf én één voor een introducé. Daarnaast is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief extra kaarten te kopen voor de huldiging in het Holland Duiven Huis. Het gereduceerde tarief van € 45 voor volwassenen en € 30 voor jongeren tot 18 jaar geldt alleen indien deze entreekaarten in één keer gereserveerd worden door de kampioen én op één adres gefactureerd mogen worden.

LET OP!
Indien het kampioenschap de verdienste is van meerdere liefhebbers, vul dan voor iedere liefhebber een apart formulier in.

Onderstaande velden alleen invullen wanneer u extra couverts reserveert tegen het speciale tarief.