Menu Sluiten

Schenking bon of duif

Duivensport sterker door hulp van kampioenen

Het seizoen is inmiddels al weer verstreken en de eindstanden van de kampioenschappen stromen binnen. Er zijn dit jaar weer enorme topprestaties neer gezet door duiven, liefhebbers en in een ander verband geldt dit ook voor bestuurders en vrijwilligers die proberen alles in goede banen te leiden.

Schenking draagt bij aan toekomst van onze sport

De duivensport kan natuurlijk niet zonder hulp van kampioenen. Daarom zijn wij opzoek naar liefhebbers die willen helpen door het schenken van een bon of duif ter gelegenheid van de Nationale Dagen 2019. Wij hebben uw bijdrage nodig om de sport toekomstbestendig te maken. Dat hiervoor wederzijds vertrouwen nodig is, zijn we ons van bewust. Met de inzet van een ieder zien we de toekomst positief tegemoet. 

Wanneer u bereid ben een schenking te doen, waarderen wij dit zeer en wordt uw naam en foto vermeld op de site van de nationale dagen eventueel met uw website erbij. Wanneer u bereid bent om een schenking te doen, kunt u dit kenbaar maken door het aanmeldformulier hier te downloaden:
Formulier bon_duif nationale verkoop

Vul het formulier in en stuur het samen met informatie over uw duiven en een eventuele stamboom via mail naar info@duivensportbond.nl.