Menu Sluiten

Passie voor de duivensport, dat is wat bezoekers aan de Nationale Dagen gemeen hebben. Op 29 en 30 november is er volop gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, inkopen te doen, kans te maken op mooie prijzen en geïnformeerd te worden over de plannen voor 2020 en verder. In twee dagen ben je weer helemaal op de hoogte, laat je verrassen en inspireren. Leg nieuwe contacten, praat bij met oude bekenden en feest mee in het Holland Duiven Huis, tijdens de huldiging van de kampioenen.

De Nationale Dagen: hét duivenevenement dat je niet wil missen! 

Programma Nationale Dagen 2019

Het programma voor de Nationale Dagen 2019 is bekend. 

Vrijdag 29 november

 • 12.00 uur ontvangst buitenlandse gasten en gouden spelddragers
 • 15.00 uur officiële opening Nationale Dagen 2019 + start beurs
 • 21.00 uur einde beursdag 1
  Op de beursvloer presenteren vele leveranciers zich, kunt u genieten van duiven op de  tentoonstelling en kunt u uw duiven (ver)kopen.
 • aansluitend standhoudersborrel; informele bijeenkomst voor standhouders, VIP-gasten en buitenlandse gasten

Zaterdag 30 november

 • 09.00 uur opening beurs, doorlopend keuringen.
  Op de beursvloer presenteren vele leveranciers zich, kunt u genieten van duiven op de  tentoonstelling en kunt u uw duiven (ver)kopen.
 • 11.00 uur start Jeugddag (tot 18 jaar)
 • 14.00 uur Ledencongres:
  update GPS2021, “ECS: ontwikkelingen, verwachtingen en feiten & fabels”, dialoog over ECS, vooruitblik Ledenraad 21 december en rondvraag
 • 17.00 uur einde beursdag 2
 • aansluitend Holland Duiven Huis: huldiging kampioenen en feestavond

De Nationale Dagen vinden dit jaar dus plaats op vrijdag en zaterdag, waarbij de beurs ook vrijdagavond geopend is. 

Mogelijkheden voor liefhebbers

Ook dit jaar zijn er voor de liefhebbers verschillende mogelijkheden. Van beursbezoek tot het huldigen van de kampioenen. Van overnachten in Nieuwegein tot het bijwonen van het Ledencongres. We hebben de mogelijkheden en kosten voor u op een rij gezet.

De entree voor het Holland Duiven Huis (huldiging én feestavond) is dit jaar all-in. Dat wil zeggen dat het gaat om toegang tot het Holland Duiven Huis, een driegangen buffet en drankjes.

 

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken via een PDF bestand.

Let op!
Waar op het overzicht gesproken wordt over Nationaal Kampioenen worden ook de Nationale en Sectorale winnaars bedoeld.

Indien u alleen het NPO Ledencongres wilt bezoeken is het mogelijk om bij de registratiebalie een apart bewijs op te halen waarmee u zonder kosten het Ledencongres kunt bezoeken. U heeft met dit Ledencongres-ticket geen toegang tot de beurs, tentoonstellingen of Holland Duiven Huis.