Menu Sluiten
  • Sportduiven Standaard

    Nationale Tentoonstelling

Nationale Tentoonstelling Sportduiven Standaard

Tijdens de nationale dagen is het dit jaar weer mogelijk om deel te nemen met sportduiven voor de standaardklasse. Voor de Olympiade in 2021. gaan wij nu al voorrondes houden! Wat zou het mooi zijn om als duivenliefhebber je land te vertegenwoordigen en je te meten met de rest van de wereld. Tijdens de Nationale Dagen staan de duiven dit jaar weer centraal staan in een prachtige ambiance. Net als vorig jaar zijn er weer geweldige topduiven te zien. De duiven en hun liefhebbers worden tijdens de Nationale Dagen professioneel gepresenteerd. De topduiven worden continue bewaakt en zijn ook verzekerd.

Dit is uw kans om u en uw sportduiven landelijke bekendheid te geven. Schrijf u nu in en ding mee naar de prijzen die ook dit jaar weer beschikbaar zijn gesteld door de NPO. De ereprijzen worden uitgereikt in het Holland Duiven Huis, tijdens de feestavond met huldiging van de Nationale kampioenen op zaterdagavond.

Praktische zaken
De duiven moeten op vrijdagmorgen tussen 9.00 en 10.15 uur aanwezig zijn en u kunt uw duiven weer ophalen op zaterdagmiddag omstreeks 17.00 uur. Inschrijven is mogelijk in de viertallen klasse en de losse klasse. Een viertal bestaat uit:

  • een oude doffer
  • een jonge doffer
  • een oude duivin
  • een jonge duivin.

Er zijn zes verschillende klassen. De oude duiven moeten minimaal 1200 prijs km hebben en de jongen duiven 300 prijs km over 1 jaar en behaald in 2019. 

Inschrijven
De inschrijving sluit uiterlijk zondag 24 november! De duiven worden gekeurd volgens het F.C.I reglement en door gecertificeerde F.C.I keurmeesters volgens het internationale label. De deelname is gratis en voor de deelnemers hebben wij een gratis toegangskaart voor de beurs.

Klik hier om een inschrijfformulier in word te downloaden of vul het formulier hieronder in. 

Inschrijfformulier Sportduiven Standaardklasse
Ik schrijf de volgende duif/duiven in:
Het is ook mogelijk om telefonisch in te schrijven. En ook voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Ruud Moes Klauwershoek 4 1501 NA  Zaandam, Email: Ruudsimonmoes@hotmail.com Telefoon: 06 – 52824645